Mbi 210 transmetues shqiptarë 5000 stacione nga e gjithë bota 150 kanale sportive 9.90 €/muaj 

Samsung smart tv Shqip

Ruajtja e gjuhës dhe traditave

1miTV , me transmetimet e veta cilesore, është bërë një mjet lehtësues për dëgjuesit shqiptarë ne Ter Boten, që të mos harrojnë gjuhën kombëtare, gjuhën shqipe, sidomos fëmijtë e tyre. Po ashtu , nëpërmjet programeve të larmishme ata fitojnë jo vetëm kenaqësi intelektuale, por edhe ruajne e mbajnë gjallë traditat e tyre kombëtare. Abonohuni menjeherë te 1miTV, që u sjell informacion të bollshëm, kulturë dhe kenaqësi intelektuale.

"Shih 1miTV në këto pajisje."

Platforma më e madhe Shqiptare,

smart tv

SMART TV

android smart tv

TABLET

albanian tv app

SMART PHONE

albanian iptv for pc

DESKTOP

android iptv box

ANDROID BOX MAG BOX STBemu

  • SAMSUNG TV LG TV

  • ANDROID Mobile IOS Mobile

  • ANDROID BOX MAG BOX STBemu

  • PHILIPS TV SONY TV ANDROID TV

Shiko 1miTV kudo dhe në çdo kohë

Mos humb asnjë nga eventet e tua të preferuara. Shkarko Aplikacionin GSE PRO IPTV në App Store ose Perfect Player ne Play Store.

ÇFARË PËRMBAN 1miTV MOBILE TV

1miTV Mobile TV ofron mbi 5000 kanale Live TV në çdo pajisje SMART, ku përfshihen: Të gjitha kanalet Shqip 210+  dhe të gjitha eventet sportive Live 150+Kanala te Sportit. Shërbimin VOD me mbi 6000 filma, të huaj dhe filma të dubluar në shqip. SHIKO 1miTV ME NJE ABO NE 3 PAISJE JO NE TE NJEJTEN KOH (ABO ME MAG BOX NUK PUNON NE 3 PAISJE)

Untitled 10

error: Content is protected !!